Home Actualitate Copil mușcat de câine, la Năvodari

Copil mușcat de câine, la Năvodari

by Antonia Mocanu
0 comment

S-au scurs clipe de groază la Năvodari, după ce un copil a fost mușcat de un câine maidanez. Incidentul s-a întâmplat ziua în amiaza mare și doar intervenția locatarilor din zona a făcut ca băiatul să nu fie sfâșiat de animalul fără stăpân. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Era puțin după ora amiezii când băiatul a ajuns în zona centralei termice dintre blocuri. A observat cele două animale însă și-a văzut liniștit de drum. La un moment dat însă cei doi câini se reped pur și simplu la copilul pe care îl trântesc la pământ. Când au ajuns polițiștii locali la fața locului nu au mai găsit nici copilulul și nici urmă de cele două animale.

Locatarii din zona spun că nu este prima oară când câinii maidanezi atacă oamenii care trec pe acolo. În special  pe cei care nu locuiesc acolo. Pe cei din zona par să îi cunoască, pentru că obișnuiesc să îi hrănească.

La Năvodari primăria a semnat abia în urmă cu câteva zile un contract cu un medic veterinar care îi permite să reia serviciul de ecarisaj, blocat de câteva luni bune. Au chiar și o hotărâre de consiliu local prin care cei care hrănesc animalele fără stăpân riscă amenzi drastice.

Identificarea celor care hrănesc animalele fără stăpân este însă o misiune aproape imposibilă. Așa se explică și faptul că de la începutul anului și până în prezent nu a fost dată nicio amendă.

related posts

Leave a Comment