Home Actualitate Continuă lucrările în municipiu

Continuă lucrările în municipiu

by Antonia Mocanu
0 comment

Infrastructură rutieră și pietonală în curs de modernizare în mai multe zone din oraș. Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă lucrările de modernizare a carosabilului în cartierul Coiciu. Pe strada Rândunelelor, se asfaltează carosabilul decopertat.

Carosabilul este construit de la zero, prin lucrări de asfaltare, pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare și pe strada Putna și aleea Morilor din cartierul Baba Novac. Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale. Se amplasează borduri noi și pavele moderne pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Renașterii. Pe strada Bucovinei, zona pietonală este recondiționată cu asfalt.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Oleg Danovski, în zona blocului BM1. Suprafețele au fost consolidate, în vederea aplicării asfaltului. În același timp, se lucrează la parcarea situată pe aleea Iasomiei din zona Dacia, unde sunt create zone destinate circulației pietonilor. Zona de acces către plaja Modern este consolidată. Treptele sunt reabilitate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj. În pasajul subteran de la Gară sunt recondiționate finisajele exterioare de tencuieli. Lucrările de igienizare a spațiilor verzi din aliniamentele stradale se extind în cartierele Constanței.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

related posts

Leave a Comment