Home Actualitate Continuă acțiunile de igienizare în municipiul Constanța

Continuă acțiunile de igienizare în municipiul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi în mai multe zone din oraș.

Si în această săptămână, o atenție deosebită se acordă Parcului Tăbăcărie: se strâng gunoaiele și resturile vegetale, se mătură aleile, se greblează suprafețele gazonate, se execută lucrări de corecție a arbușilor și arborilor tineri din parc.

Nici celelate parcuri din oraș nu sunt neglijate. Se salubrizează, se grebleză frunzele și crengile uscate și se transportă resturile vegetale din parcurile din Poarta 6, Far, Gara CFR sau Arheologic,

Echipele Confort Urban pregătesc terenul pentru plantat prin așternere de pâmânt vegetal pe străzile N. Grindeanu, Liliacului și Narciselor.

În paralel, pentru că ne aflăm în perioada de repaus vegetativ, se execută lucrări de toaletare și corecție a arborilor. Zilele acestea, echipele Serviciului Spații Verzi și ale firmelor prestatoare execută lucrări de toaletare/ corecție și extragere de buturugi și cioturi în mai multe zone ale orașului: zona Industrială, Casa de Cultură, Tomis Nord, strada Cutezătorilor, Strada Orhideelor sau Cișmelei.

Pentru ca intervenția și accesul utilajelor să nu fie îngreunate, facem un apel la conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări. Recomandăm, de asemenea, șoferilor să evite aceste zone, să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

related posts

Leave a Comment