Home Actualitate Constanța se vaccinează!

Constanța se vaccinează!

by Antonia Mocanu
0 comment

Liber la vaccinare – Constanța se vaccinează! Este îndemnul pe care îl transmite din nou Direcția de Sănătate Publică Constanța care a anunțat demararea unei noi campanii de imunizare a constănțenilor, dar și a turiștilor veniți pe litoral,  în marile puncte de interes din municipiu, în acest weekend.

Astfel, în perioada 12- 13 iunie, între orele 10 și 18,  Delfinariul Constanța devine centru de vaccinare,  în 12 iunie constănțenii se pot imuniza în intervalul orar 16-23 la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, iar la Acvariul constănțean tot în data de 12 iunie va fi deschis centrul provizoriu de vaccinare în intervalul 16-23.  

 Vaccinarea în cele trei centre provizorii de imunizare deschise în weekend se va face cu vaccinul Pfizer sau cu vaccinul Johnson & Johnson.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport).

Amintim faptul că vaccinul Johnson & Johnson se administrează într-o singură doză, în timp ce vaccinul Pfizer Biontech în două două, la distanța de 21 de zile.  

related posts

Leave a Comment