Home Actualitate Constanța a înregistrat un nou deces de COVID-19

Constanța a înregistrat un nou deces de COVID-19

by Antonia Mocanu
0 comment

După ce în cursul zilei trecute Grupul de Comunicare Strategică anunța un nou deces pe teritoriul județului Constanța, cel de-al 38-lea, fiind vorba de un  bărbat,  în vârstă de 68 de ani, care prezenta drept comorbidități hipertensiune arterială, leucemie acută. Bărbatul  a decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

Reprezentanții Prefecturii Constanța au anunțat în cursul serii trecute un nou deces, înregistrat în data de 22 august.

„În data de 22 august a.c., o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR, a decedat din cauza noului coronavirus. Aceasta avea următoarele comorbidități: boală cardiovasculară, diabet, boală pulmonară. Decesul a fost raportat în data de 24 august, de Spitalul Municipal Medgidia. De asemenea, alte trei angajate CFR Călători au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și una la Spitalul Municipal Fetești”, menționează reprezentanții Prefecturii Constanța.

Direcția de Sănătate Publică Constanța a deschis deja o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului la CFR. În paralel, CFR Călători, având un serviciu propriu de asistență sanitară, derulează o anchetă epidemiologică proprie.  

related posts

Leave a Comment