Home Actualitate Competiție de anvergură, la Constanța

Competiție de anvergură, la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Va fi un weekend incendiar pentru amatorii de adrenalină și sporturi extreme. Competiția internațională 4V Rally Raid România revine în Constanța. Ediția din acest an se anunță a fi cea mai spectaculoasă de până acum, aducând la start echipaje din numeroase țări.

50 de echipaje și aproape 100 de concurenți se vor întrecere pe dealurile și câmpurile Dobrogei, în cadrul Campionatului Național de Rally Raid 2022. Astfel, Constanța devine în ultimul weekend din această vară „punctul zero“ al sporturilor cu motor din România.

La fel ca și în anii trecuți, județul Constanța se dovedește a fi gazda perfectă pentru pasionații de rally raid din România și nu numai. Un rol important în acest sens îl joacă relieful foarte ofertant, care solicită atât abilitatea de a conduce a concurenților, dar și potențiațul mașinilor sau motocicletelor, dar și organizarea etapelor de concurs de până acum, care s-au ridicat la standardul întrecerilor internaționale.

Astfel, timp de patru zile, împătimiții rally raid-ului din întreaga țară se vor afla la Constanța, unde își vor tura motoarele și își vor demonstra îndemânarea în cadrul etapei cu numărul doi din Campionatul Național de Rally Raid.

În paralel va avea loc și etapa a treia a 4V Rally Raid Championship 2022, întrecere care s-a desfășurat anterior în împrejurimile Sibiului și ale Focșaniului.

Până duminică, 50 de echipaje însemnând aproape 100 de sportivi vor concura la clasele SSV, Auto, Moto și Quad, atât la profesioniști, cât și la clasa PROMO.

Prima zi de concurs se va încheia cu desfășurarea primei runde, în cadrul căreia concurenții se vor întrece pe o distanță de 50 de kilometri. Sâmbătă, de la primele ore ale dimineții, aceștia vor pleca tot din dreptul Monumentului Tineretului de la Straja într-o cursă care se va desfășura pe nu mai puțin de 360 de kilometri.

related posts

Leave a Comment