Home Actualitate Circulația rutieră, reorganizată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii

Circulația rutieră, reorganizată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii

by Antonia Mocanu
0 comment

Atenție, șoferi! Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii

Bulevardul Mamaia are de astăzi o nouă configurație pe sectorul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Breșa situată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii a fost desființată, după ce au fost create noi bretele de întoarcere în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului I.P.J. Constanța pentru eliminarea punctelor de trafic și fluidizarea traficului rutier. Scuarul median a fost prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Suprafața carosabilă din zona scuarului median a fost decopertată și au fost amplasate bordurile care delimitează spațiul nou-creat.

Lucrările de frezare a carosabilului continuă în această noapte pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Se intervine pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:00-05:00.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

related posts

Leave a Comment