Home Actualitate CCINA organizează curs manager de proiect fonduri europene! Care sunt condițiile?

CCINA organizează curs manager de proiect fonduri europene! Care sunt condițiile?

by PĂUN IONELIA
0 comment

România primește aproximativ 80 de milioane de euro finanțare pentru proiecte europene în perioada 2021-2027. Pentru a accesa aceste fonduri este nevoie de pregătire și expertiză, cursul de manager proiect fonduri europene are menirea de a vă pregăti pentru această uriașă provocare. Un expert în accesarea de fonduri europene trebuie să știe să se documenteze în vederea elaborării proiectului și să cunoască foarte bine legislația în vigoare. Modul în care un proiect este realizat reprezintă cheia accesării fondurilor necesare derulării acestuia. 

Condiţii de acces:

Cursul le este destinat persoanelor absolvente de studii superioare (cel putin studenți in ani terminali) și se adresează celor care doresc sa devină manageri, consultanți, experți sau beneficiari de proiecte. Cursul se desfasoara incepand cu ora 16. 

Obiectivele cursului: urmărește dezvoltarea abilităților practice de scriere a cererilor de finanțare, precum și a capacității manageriale de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene.

Cursul cuprinde:

➡MODUL Scriere Proiecte Europene

➡MODUL Implementare Proiecte Europene

➡Aplicaţii practice

* Cursul este autorizat CAFFPA (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Justiției Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naționale, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).

related posts

Leave a Comment