Home Actualitate Casieriile RAJA vor fi închise luni, pe 15 august

Casieriile RAJA vor fi închise luni, pe 15 august

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că pe data de 15 august, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. În schimb, casieriile își vor suspenda programul de lucru.

Compania de apă aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni – 15 august, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

În această zi dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametrii optimi.

Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), virament bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point.

Începând de marți, 16 august 2022, acestea își vor relua programul normal de lucru.

related posts

Leave a Comment