Home Actualitate Carnexpo Grill 2022, cel mai mare eveniment gastronomic din România, se va desfășura la Olimp

Carnexpo Grill 2022, cel mai mare eveniment gastronomic din România, se va desfășura la Olimp

by Florentina Lup
0 comment

Carnexpo Grillaflat la a treia ediție, atrage deja expozanți și vizitatori importanți din industria cărnii, HoReCa şi retail, dar şi invitați speciali din străinatate, devenind un concept emblematic în calendarul evenimentelor dedicate industriei alimentare.

Cu peste 15 000 mp suprafață de expunere, Carnexpo Grill este cel mai mare eveniment gastronomic din România, cea mai mare platformă de promovare din industrie, locul potrivit pentru cei care dau gust și pentru cei care caută tendințe pentru dezvoltarea afacerilor.

Carnexpo Grill se va desfășura anul acesta, în perioada 5-6 mai, la resortul Phoenicia Blue View din Olimp şi a fost gândit ca un concept flexibil și modular. Suprafaţa destinată evenimentului va găzdui 8 zone dedicate:

  • MEAT EXPO Area – zona principală de expoziție a evenimentului în care participanții au posibilitatea de a-și expune produsele și preparatele din carne și de a-și personaliza standul conform campaniilor de promovare pe care le au în desfășurare;
  • TECH Area – tehnologie, echipamente, consumabile și servicii software, toate în același loc, o zonă dedicată exclusiv acestui segment esențial pentru producția modernă de carne și preparate din carne, dar și pentru nevoile tehnologice din retail și HoReCa;
  • WINE & CHEESE Area – zona dedicată producătorilor de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi tradiţionalilor parteneri din zona de brânzeturi;
  • HORECA Area – segmentul de HoReCa primește la această ediție, propria zonă în care participanții își pot promova produsele şi serviciile destinate segmentului HoReCa;
  • SWEETS & SNACKS Area – de la produse de panificație, patiserie și cofetărie, la înghețată sau sandwich-uri, zona sweets & snacks vine în mod natural în completarea experienței de grill;
  • BUSINESS Lounge – zona dedicată întâlnirilor de business și networking-ului, în care participanții pot închiria separeuri pe care le pot optimiza și personaliza după preferințe;
  • GASTRO Area – o tradiție a evenimentului, se va afla într-o zonă special dedicată show-urilor culinare, iar în acest an va găzdui primul concurs naţional de măcelarie ,,TOP CHEF MĂCELAR”, simultan cu un concurs tradiţional de gastronomie;
  • BEACH LOUNGE – zona dedicată relaxării, o călătorie prin lumea artei culinare, băuturilor rafinate, muzicii şi conceptelor de divertisment şi evenimente.

Noua structură a evenimentului permite tuturor participanților, o mai mare posibilitate de personalizare a prezenței lor, printr-o expunere simultană în mai multe zone ale suprafeței de desfășurare.

related posts

Leave a Comment