Home Actualitate Care este programul pieței volante din Constanța în luna septembrie?

Care este programul pieței volante din Constanța în luna septembrie?

by Antonia Mocanu
0 comment

Pe parcursul lunii septembrie, constănțenii se vor putea aproviziona în continuare cu fructe, legume de sezon și produse apicole din piața volantă amenajată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța în Piața Ovidiu. Producătorii agricoli îi vor întâmpina pe cumpărători în fiecare weekend din lună, în intervalul orar 08:00 – 14:00.

Cei interesați să își comercializeze produsele pot depune o cerere tip la sediul RAEDPP Constanța din Bdul. Tomis nr. 101 – Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Oboare (program de lucru: luni – joi, între orele 08:30 – 15:00; vineri, între orele 08:30 – 13:00). Cererea se poate ridica de la sediul Regiei sau poate fi descărcată accesând următorul link: https://raedpp-constanta.ro/piete-targuri-si-oboare-formulare/. Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0241.580.523 .

Piața volantă de pe strada Vasile Canarache din Piața Ovidiu (lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie și Edificiul Roman cu Mozaic) a luat ființă pentru a asigura aprovizionarea cu produse autohtone a locuitorilor din zonă și promovarea achiziţiei direct de la producători.

related posts

Leave a Comment