Home Actualitate Campanie de conștientizare în ceea ce privește consumul de alcool

Campanie de conștientizare în ceea ce privește consumul de alcool

by Antonia Mocanu
0 comment

Primăria Constanța, împreună cu Poliția Română  și Asociația Aliat pentru Sănătate Mintală derulează, la Constanța, o campanie de promovare a consumului responsabil de alcool.

O nouă acțiune de conștientizare a efectelor consumului de alcool va avea loc mâine, 3 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 14:00, când 1 echipaj al Serviciului Rutier de Poliție se va afla, pe rând, în 3 puncte de interes din Constanța: zona Cazino Mamaia, pe strada Soveja – Palatul Copiilor, bulevardul  I.C. Brătianu – zona Sabroso. Polițiștii vor opri mașinile în trafic și le vor oferi flyere cu informații despre riscurile la care se expun persoanele care consumă alcool, dar mai ales despre ce înseamnă un consum moderat și un comportament responsabil, mai ales la volan.

Această acțiune este parte dintr-o inițiativă mai amplă a autorităților locale. În perioada 15 – 22 august 2021, echipa de specialiști și voluntari ai Asociației ALIAT pentru Sănătate Mintală a fost prezentă în câteva zone din Constanța, unde au oferit consiliere și sfaturi trecătorilor despre prevenirea unui consum riscant de alcool.

related posts

Leave a Comment