Home Actualitate Campania de informare și consultare a cetățenilor, în cadrul proiectului de prevenire a corupției, a continuat la Babadag

Campania de informare și consultare a cetățenilor, în cadrul proiectului de prevenire a corupției, a continuat la Babadag

by Antonia Mocanu
0 comment

La Centrul Cultural „Nicolae Bălășescu Nifon“ din Babadag, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat la a doua campanie de informare și consultare a cetățenilor, activitate în cadrul proiectului „Extinderea și îmbunătățirea modalităților de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea” cofinanţat prin Fondul Social European, Programul Operațional Capacitate Administrativă. Proiectul este implementat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție.

„Doresc să vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației noastre de a participa la această a doua campanie de informare a cetățenilor, parte a unui proiect important ce vizează prevenirea corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea. Mulțumesc încă o dată partenerilor noștri din cadrul DGA, respectiv Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, cu care colaborăm în vederea îmbunătățirii actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Tulcea. Prima campanie a avut loc la sediul Consiliului Județean și iată că, astăzi, continuăm în orașul Babadag, pentru ca, peste două zile, să ne deplasăm la Sarichioi, în cadrul celei de a treia campanii de informare a cetățenilor. Vă urez mult succes astăzi, precum și în activitățile viitoare“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului, se urmăreşte atingerea următoarelor rezultate: realizarea unui Ghid de bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției, adresat atât instituțiilor publice din care provine grupul țintă, cât și cetățenilor și revizuirea procedurilor la nivelul UAT Județul Tulcea; campanii de conștientizare a publicului cu privire la corupție; perfecționarea personalului din administrația publică locală în domeniul prevenirii și combaterii corupției; introducerea și certificarea standardului ISO 37001.

related posts

Leave a Comment