Home Actualitate Bogdan Huțucă: “Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța”

Bogdan Huțucă: “Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța”

by Romanov Alex
0 comment

Astăzi, într-o conferință de presă, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a încercat să justifice decizia de a-l schimba pe directorul performant al Portului Constanța și să mascheze regia din spatele acestei decizii, alături de ministrul Transporturilor.

În acest context, Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a ținut să facă anumite precizări clare pe pagina sa personală de Facebook:

“Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța. Care au fost concluziile rapoartelor de analiză asupra managementului lui Florin Goidea, astfel încât s-a ajuns la decizia de a înlocui politic un manager de succes cu o persoană fără niciun fel de pregătire în vederea derulării activității acestui gigant economic și de importanță strategică a României? Performanțele lui Goidea, investițiile, reparațiile și proiectele din fonduri europene se văd probabil cu greu, de după geamurile fumurii ale revoluționarului din PSD.

Se vede clar că este vorba doar despre o decizie politică, iar declarațiile de astăzi nu fac altceva decât să confirme acest lucru. Totodată, am observat că a pomenit și numele primului ministru, iar pe această cale, îl rog să nu uzeze și să nu abuzeze de numele liderului PNL pentru a justifica un demers care are o legătură cu alegerile interne din PSD.

Pentru orice om care are o gândire logică, este greu să înțeleagă cum poate fi dezastru în Portul Constanța, atâta timp cât din rapoartele oficiale reiese că toți indicatorii economici sunt pe creștere, investițiile și accesările de fonduri europene sunt fără precedent.”

related posts

Leave a Comment