Home Actualitate Aviz favorabil din partea consilierilor județeni

Aviz favorabil din partea consilierilor județeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Consilierii judeţeni s-au reunit în şedinţă extraordinară de îndată, pentru a dezbate şi vota două proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Ședința  s-a ținut în regim de videoconferință și au fost prezenți un număr de 29 de consilieri județeni.

Primul proiect aflat pe ordinea de zi a avut ca temă de discuție aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului „Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”. Conform acestor indicatori, proiectul are o valoare totală de 11.185.498,41 lei cu TVA, din care 8.732.133,73 lei cu TVA reprezintă construcții și montaj.

Aprobarea depunerii proiectului „Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”, a făcut obiectul celui de-al doilea proiect de hotărâre. Proiectul se va depune în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1, aferent Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiența energetică și reziliență în cladiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și a cheltuielilor acestuia. Totodată a fost aprobată valoarea maximă eligibilă, pentru acest obiectiv de investiții, în cuantum de 5.160.761,77 lei cu TVA.

Ambele proiecte au fost aprobate în unanimitate.

related posts

Leave a Comment