Home Actualitate Autostrada Soarelui intră în reparații

Autostrada Soarelui intră în reparații

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești proaste pentru șoferi. Autostrada Soarelui intră din nou în reparații. Se lucrează la partea carosabilă în zona Fundulea, dar și rosturile de dilatație de la podul Tanganu.

Vorbim despre partea carosabilă pe autostrada A2 București – Constanța,   sectorul Fundulea – București.  Sunt două loturi la care se va lucra, lotul 1 – calea 2 (Fundulea – București) între km 17 și km 11 
– lotul 2 – calea 2 (Fundulea – București) între km 33 și km 27. În aceste condiții  traficul va fi deviat de pe calea 2, Constanța – București, pe calea 1, București – Constanța, și se va institui restricție de viteză (60km/h). De asemenea, se va închide nodul rutier de la km 15 ce face accesul la și de la localitățile Cernica și Bălăceanca și se va restricționa circulația pe breteaua de ieșire din A2 în DN Centura București, pe sensul Constanța – București.
 Participanții la trafic de pe sensul Constanța – București, care vor să circule pe Centura București, vor trebui să întoarcă la intersecția cu sensul giratoriu de la km 10. De asemenea se va interveni și la rosturile de dilatație ale podului Tanganu de la km 18.

Lucrările au termen de finalizare 27 mai, iar în perioada 28 aprilie-03 mai  nu se vor executa lucrări și nu vor fi instituite restricții de circulație. CNAIR face apel la conducătorii auto să circule cu prudență în zona lucrărilor și să respecte restricțiile instituite temporar.

related posts

Leave a Comment