Home Actualitate Artă, talent și frumos

Artă, talent și frumos

by Antonia Mocanu
0 comment

Se spune că talentul este nativ indiferent că vorbim despre muzică, pictură, dans și așa mai departe, însă talentul se poate și cultiva, indiferent de domeniul despre care vorbim, iar cu ustensilele, sfaturile și ajutorul potrivit chiar și cea mai neîndemânatică persoană poate deveni un artist. În acest context,  și pentru a vedea ce înseamnă arta decorativă am vizitat  și noi magazinul Pictus care se ocupă de frumos, am putea spune dintr-un centru comercial din mijlocul urbei constănțene atât de încercată în ultima perioadă, dar care, potrivit reprezentanților „oazei de artă” și-au redescoperit mai mult latura ludică și au apelat la serviciile magazinului.

De la pictură în acuarele, in ulei,  pe pânză, pe cifre, litere, forme de toate mărimile și dintr-o varietate de materiale, cei interesați de acest segment pot încerca să își testeze abilitățile artistice. Odată ce pășești în magazinul Pictus îți sar în ochii cu siguranță multitudinea de variante pe care le-ai putea încerca cum ar fi creioanele colorate, markerele, pensulele de toate mărimile, planșele albe sau nude, creionate sau nu, și….. culorile, abundența de culori cu care te poți juca pentru a crea decorațiuni de interior  sau exterior alături de cei mici sau cei mari, deoarece Pictus se adresează unei palete diverse de persoane.

Nu îți trebuie neapărat studii în domeniu pentru a încerca să faci ceva frumos, manual și de care să fii mândru că este lucrat cu minuțiozitate. Tot ce ai nevoie este un sfat util de la specialiști, aproape ca un interviu, prin care aceștia să își dea seama cărei categorii de „artist” te-ai putea integra.

Creativitatea face din orice persoană să devină un artist, poate doar la el acasă, sau pentru un public mai larg, însă satisfacția cu care vezi cu proprii ochii ceva realizat de tine nu va egala niciodată orice obiect pe care îl achiziționezi, iar în acest sens magazinul  Pictus aflat în centrul comercial din mjlocul orașului de malul mării este ideal dacă aveți în plan să deveniți mici „artiști”. 

related posts

Leave a Comment