Home Actualitate Amenzi pentru șoferii care nu respectă legea

Amenzi pentru șoferii care nu respectă legea

by Antonia Mocanu
0 comment

Șoferii care nu respectă legea, luați în vizor de polițiștii constănțeni. Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea sau staționarea voluntară.

Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat 5 de autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 157 de puncte de penalizare.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație, iar constănțenii sunt îndemnați să semnaleze orice problemă întâlnită în trafic, la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.

related posts

Leave a Comment