Home Actualitate „Alături de oameni”, proiect pentru suflet

„Alături de oameni”, proiect pentru suflet

by Antonia Mocanu
0 comment

În apropiere de sărbătorile pascale, preotul paroh al Bisericii Sf. Mina, Claudiu Banu dă startul unui proiect de suflet. „Alături de oameni” își propune să vină în sprijinul persoanelor în vârstă și nu numai, care din cauza restricțiilor impuse de Ordonanțele Militare au lipsuri materiale mari. Tocmai de aceea, în ideea într-ajutorării celor care au nevoie, parohia a demarat proiectul social-filantropic.

De Sfintele Paști, în anii trecuți, parohia bisericii Sfântul Mina , iniția campanii de întrajutorare pentru persoanele aflate în lipsuri materiale.

Ținând cont de dificultatea acestor zile, prin răspândirea virusului Covid-19, și pentru faptul că situația de urgență s-a prelungit, în ideea în care multe familii, în special persoane vârstnice, suferă și vor suferi acut de lipsuri materiale, parohia, împreună cu preotul Claudiu Banu demarează un proiect social-filantropic denumit sugestiv “ALĂTURI DE OAMENI “.

Acesta își propune  să vină în sprijinul celor afectați cu pachete alimentare neperisabile și produse igienico-sanitare și să distribuie peste 1.000 de astfel de pachete în județul Constanța. În acest sens, fiecare constănțean este invitat să doneze pentru cei aflați în nevoie.

Proiectul a demarat săptămâna trecută și va funcționa până la încetarea situației de urgență, livrările făcându-se în mod constant. Proiectul este dedicat în special persoanelor vârstnice din municipiul Constanța, dar și familiilor cu venituri mici sau fără venit.

related posts

Leave a Comment