Home Actualitate Ajutor pentru cei vulnerabili

Ajutor pentru cei vulnerabili

by Antonia Mocanu
0 comment

Persoane vulnerabile, cu pensii mici sau fără niciun venit, primesc pachete cu alimente din partea municipalității. Prin dispoziția primarului municipiului Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială a început distribuirea către persoanele  fără venituri,  indiferent de vârstă, dar și către cele cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1.610 lei.

Tot de astăzi, persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor primesc și pachete cu produse igienico- sanitare.

Furnizarea acestor pachete depinde de factori precum: starea de urgență, disponibilitatea comercială a produselor, timpii și procedurile legale de achiziție.

Măsura ajutorării persoanelor vulnerabile a fost luată în Comitetul Local pentru Situații de Urgență convocat de edilul municipiului, pentru continuarea măsurilor specifice combaterii infectării și răspândirii SARS-CoV-2 în municipiul Constanța.

related posts

Leave a Comment