Home Actualitate A început programul „Litoralul pentru toți”

A început programul „Litoralul pentru toți”

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru români! A început programul  Litoralul pentru toți. Peste 50 de hoteluri pun la bătaie aproape 4.000 de locuri de cazare, iar tarifele sunt mai mult decât accesibile. Cel mai ieftin este la un hotel de două stele însă tot mai mulți români par să se îndrepte către unitățile de cazare în sistem all inclusiv.

În mod normal primii turiști ar fi trebuit să ajungă încă din aceste zile. Experiența anilor trecuți însă a demonstrat că românii sunt mai precauți și cum în această perioadă vremea mai joacă feste, cei mai mulți și-au făcut rezervări începând din 25 mai.

Cei care și-au făcut însă rezervare cu siguranță nu vor regreta. Tarifele  pornesc  de la 40 de lei pe noapte ceea ce înseamna 80 de lei  pe noapte pentru un cuplu, la un hotel de două stele, fără însă alte servicii sau facilități incluse. Programul „Litoralul pentru Toți”, se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021. 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre s-au înscris la acest program cu un număr total de 4.000 de locuri.


Hotelierii au păstrat tarifele de anul trecut care sunt de altfel cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin este la Neptun, iar la polul opus este Mamaia unde un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, ajunge la 520 lei pe noapte. Chiar și așa tot mai mulți români par să fie atrași de acest sistem, care le oferă totul fără să fie nevoiți să mai părăsească hotelul.


Programul Litoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 38, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

related posts

Leave a Comment