Home Actualitate 21 de noi cazuri de COVID-19, la Constanța în ultimele 24 de ore

21 de noi cazuri de COVID-19, la Constanța în ultimele 24 de ore

by Antonia Mocanu
0 comment

Odată cu raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică de la ora 13 prin care un nou record de îmbolnăviri a fost înregistrat pe teritoriul României în ultimele 24 de ore, respectiv 889 de noi cazuri de Covid-19 și județul Constanța a înregistrat un număr de 21 de noi cazuri. Astfel, dacă ieri vorbeam de 590 de persoane infectate cu Sars Cov 2, astăzi numărul a ajuns la 611.

Menționăm faptul că și în județul Tulcea au fost înregistrate alte 7 noi cazuri, numărul total de persoane confirmate pozitiv ajungând la 229.

De asemenea mai facem precizarea faptului că în ultimele 48 de ore nu s-au mai înregistrat noi decese pe teritoriul județului Constanța, ultimele decese fiind înregistrare săptămâna aceasta, luni, două, un bărbat de 69 de ani, ce avea drept comorbidități hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat și un alt bărbat de 75 de ani cu  comorbidități precum encefalopatie, diabet zaharat, iar joi, cel de-al 26-lea deces înregistrat pe teritoriului județului Constanța în vârstă de 97 de ani, decedat la domiciliu, cu comorbidățile: hepatită B și C, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

De asemenea, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 611 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 26 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 508 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 109 persoane internate, dintre care 100 din județul Constanța și 9 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Până în acest moment, 18 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Dintre acestea, nicio persoană nu a fost externată în ultimele 24 de ore.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

related posts

Leave a Comment