Home Actualitate 19 școli își schimbă scenariul de funcționare

19 școli își schimbă scenariul de funcționare

by Antonia Mocanu
0 comment

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat recent hotărârea nr. 78. Aceasta prevede aprobarea propunerii de modificare a 19 scenarii de organizare și desfășurare a cursurilor, în unitățile de învățământ din localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori respectiv Mangalia și Costinești.

Amintim faptul că în urmă cu câteva zile CJSU a votat ca 4 unități de învățământ din Cerchezu trec din scenariul 2, în scenariul 1, ca urmare a scăderii ratei de incidență sub pragul de 1/1.000 de locuitori; 6 unități de învățământ din Independența trec din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a creșterii ratei de incidență peste pragul de 1/1.000 de locuitori; o unitate de învățământ din Mihail Kogălniceanu trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a efectuării unor lucrări de reabilitare.

Astfel, începând din această săptămână, 478 de unități de învățământ din județul Constanța vor funcționa în scenariul 1, 24, în scenariul 2, nouă unități de învățământ au activitatea suspendată și cinci vor urma cursurile online, din cauza infrastructurii.

related posts

Leave a Comment