Home Actualitate 130.000 de măști pentru tulceni

130.000 de măști pentru tulceni

by Antonia Mocanu
0 comment

130.000 de măști pentru tulceni. Aceasta este decizia pe care Consiliul Județean Tulcea a luat-o, astfel că începând de săptămâna viitoare va începe distribuirea acestora în contextul combaterii COVID-19 precum și a numeroase solicitări din partea tulcenilor.

„Încercam să venim în sprijinul tuturor având în vedere obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise începând cu 15 mai. În acest sens, urmează să procedăm la o nouă achiziție într-un termen destul de scurt, astfel încât să acoperim, atât cât putem, minima nevoie pe care populația județului nostru o va avea. Sperăm că și alte entități ne vor urma exemplul pentru a putea proteja tulcenii. Ca de fiecare dată, suntem alături de cetățenii județului, deoarece sprijinindu-ne unii pe alții, vom trece mai ușor peste această perioadă dificilă, cu cât mai puțini oameni afectați. Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Prin intermediul Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Tulcea,  se vor distribui 60.000 de măști pentru populația municipiului Tulcea, de la începutul săptămânii viitoare, modul de distribuire fiind gândit prin cele 151 de asociații de locatari. De asemenea, diferența va fi distribuită în județ, pe localități în funcție de numărul de locuitori, prin intermediul comitetului pentru situații de urgență de la nivelul fiecărei localități.

related posts

Leave a Comment