Home Actualitate 13 noi cazuri de COVID-19, la Constanța, în ultimele 24 de ore

13 noi cazuri de COVID-19, la Constanța, în ultimele 24 de ore

by Antonia Mocanu
0 comment

Raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.104 de noi cazuri de Covid-19 pe teritoriul României, ajungând la un total de 45.902 de cazuri. De asemenea 258 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În ceea ce privește județul Constanța, conform raportării au fost înregistrate 13 noi cazuri, ajungându-se la un total de 811 de persoane infectate. De asemenea, 3 persoane au fost reconfirmate pozitiv la Constanța. Astfel, până în prezent, 29 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 567 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 237 persoane internate, dintre care 216 din județul Constanța și 21 din alte județe.  De altfel se face  mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență. Diferența numărului de cazuri active de coronavirus înregistrate în prezent (308) și numărul de pacienți internați în acest moment (237), este dată de faptul că există persoane confirmate care fie au refuzat internarea în spital, fie au fost externate la cerere.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

related posts

Leave a Comment