Home Actualitate 121 sancțiuni contravenționale

121 sancțiuni contravenționale

by Antonia Mocanu
0 comment

121 sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 de lei. Acesta este rezultatul misiunilor jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa din perioada 25 – 31 ianuarie. Peste 100 de jandarmi au fost la datorie, acționând în cooperare cu poliţiştii constănţeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Totodată, în acest sfârşit de săptămână, jandarmii constănțeni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor preventive pe raza județului Constanța, în zone aglomerate, piețe și târguri agroalimentare, gări și stații de transport în comun din zona de competență.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-Cov-2, dar şi pentru adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identităţii, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice. Totodată, în cursul săptămânii trecute jandarmii au mai executat 53 misiuni pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către instanţe sau parchete, 7 misiuni alături de lucrătorii Gărzii de Coastă, precum şi 1 misiune în sprijinul unui executor judecătoresc. De asemenea, au fost angrenați zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la cele 38 de obiective din competenţă, fiind prezenţi şi în zona Spitalului Modular-Stadion Portul. Totodată, oamenii legii au asigurat şi protecţia transporturilor de vaccin împotriva COVID 19, în judeţul Constanţa.

related posts

Leave a Comment